Kardeşlerim dizisinde kan kaybı: Tertemiz delirdik

Kardeşlerim dizisinde Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu projeden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ATV, yeni dizi Kardeşlerim'in ekran macerası devam ediyor. Yapımına NGM’nin imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Melis Minkari ve Recep Usta yer alıyor. Dizi, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu ve yanlışı, varlığı ve yokluğu konu ediniyor.

'MELİSA' DİZİYE VEDA ETTİ 

Dizide Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla diziden ayrıldığını açıkladı. İkizoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Benim Melisa ile yolculuğum buraya kadardı. Ne denebilir ki, tertemiz delirdik. Kardeşlerim çok güzel bir serüven oldu benim için. Hellö partner Halit Özgür Sarı çok eğlenmedik mi be! Şimdi üzücü ama #KadMelVeda diyebilir miyiz? Bu keyifli yolculukta beraber olduğum tüm oyuncu arkadaşlarım, iyi ki sizi tanımışım, iyi ki beraberdik. Ve tabii ki gizli kahramanlar, sevgili ekip, siz olmasaydınız bu başarı olmazdı, hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. En büyük teşekkür ise sizlere.. Beni hiç yalnız hissettirmediğiniz, güzel dilekleriniz ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, yeni serüvenlerde karşılaşmak üzere." (HABER MERKEZİ)