Karate Kid dizisi 'Cobra Kai' final yapıyor

Karate Kid serisinin devamı niteliğindeki Netflix dizisi 'Cobra Kai' final yapıyor. Dizi, 6. sezonuyla ekrana veda edecek

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix’in dövüş ve komedi dizisi 'Cobra Kai', 6. sezon ile final yapacak. Karate Kid filmlerinin uzantı dizisi olarak ekrana gelen dizinin final haberi, diziyi hazırlayan Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından izleyicilere yazılan bir mektupla duyuruldu. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre,  yapımın yaratıcıları, final kararının kendilerine ait olduğunu belirtti. Dizinin yaratıcılarından Jon Hurwitz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda izleyicilere yıllardır “Miyagi evreni”ne gösterdikleri yoğun destek için teşekkürlerini iletti. 

Hurwitz paylaşımında, "Dünyayı Karate Kid evreni ile yeniden buluşturmak bizim için bir onur oldu. Cobra Kai’yi yapmak bizleri Robert Mark Kamen, John Avildsen ve Jerry Weintraub ile birlikte aynı kutsal dövüş salonuna katılmamızı sağladı. Ayrıca bir sensei olmamıza, orijinal hikâyeyi genişletmemize ve yeni nesil için undergolar yaratmamıza olanak sağladı. Bu fırsatı asla hafife almadık" ifadelerini kullandı.

Netflix de bir video eşliğinde final haberini verdi.

 

Dizi, Johnny Lawrence’ın (William Zabka) dövüş salonunu yeniden açmasıyla başlayan hikâyesini konu alıyor.