Karamollaoğlu'ndan Kaftancıoğlu tepkisi: Umutsuzluğa düşmeyin

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezaların onanmasıyla ilgili, "Adalet bir gün herkese lazım olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili Yargıtay kararına Saadet Partisi'nden de tepki geldi.

SAADET Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Hakkında verilen haksız ve hukuksuz kararın ardından @Canan_Kaftanci ’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hiç kimse endişeye kapılmasın, umutsuzluğa düşmesin! Siyasi kararların odağı haline gelen yargı kurumunu yeniden ayağa kaldıracağız. Adalet mekanizmasını muhalefeti susturmak için kullananlar da, buradan siyasi bir kazanç devşireceğini zannetmesin! “Adalet bir gün herkese lazım olur” ifadelerini kullandı.

 

'BU GÜNLERİ MUTLAKA GERİDE BIRAKACAĞIZ'

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ise, "Tüm muhalefeti sindirmeye yönelik bir adımdır" dedi.

Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karar için, "Türkiye’yi devraldıkları noktadan geriye götürmeye yemin etmiş gibi davranan bu iktidar ilk seçimde gidecek inşaallah. @Canan_Kaftanci ’ya yönelik ceza onama kararı tüm muhalefeti sindirmeye yönelik bir adımdır. Bu günleri mutlaka geride bırakacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)