Karakolda kavga kamerada

Başakşehir'de gözaltına alınıp polis merkezine götürülen şüpheliye, oturduğu sırada bir polis cisim fırlattı. Polislerle, şüpheli arasında kavga çıktı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başakşehir'de denetim sırasında, yaralama ve tehdit suçlarından aranan E.A. gözaltına alındı. Karakola götürülen E.A. otururken, bir polis E.A.'ya bir cisim fırlattı. Bunun üzerine polisleri darp eden E.A. polis merkezi önünde yeniden gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA'nın haberine göre; olay 21 Aralık'ta Başakşehir Başak Mahallesi'nde polis merkezinde meydana geldi. Başak Mahallesi'nde denetim yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdukları E.A.'nın kimliğini alarak sorgulama yaptı. Ekipler E.A.'nın  "yaralama" ve "tehdit" suçlarından arandığını tespit etti. E.A, bunun üzerine gözaltına alındı.

İşlemleri için polis merkezine götürülen E.A., burada iddiaya göre polis memurlarına hakaretler etti. Güvenlik kamerası kayıtlarında E.A.'nın  otururken polislerle konuştuğu, bu sırada kamera açısında olmayan bir polisin E.A.'ya bir cisim fırlattığı görülüyor.

Bunun üzerine bağırarak yerinden kalkan E.A., polisleri darp etti. E.A.'nın kafa kafa attığı polis memuru yaralandı. Polis memurları, şüpheliyi polis merkezi önünde gözaltına aldı.

Burada da direnmeye devam eden E.A. ve polisler arasında arbede yaşandı. Gözaltına alınan E.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (HABER MERKEZİ)