Karaismailoğlu'ndan 'Altılı Masa' çıkışı: Her türlü gayrimeşru işi yapabilirler, uyanık olmalıyız

Bakan Karaismailoğlu Ağrı'da konuştu: Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı, gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ağrı'nın Patnos İlçesinde AK Partililerle bir araya geldi. 

Türkiye'de güven ve huzurun hakim olduğunu" söyleyen Karaismailoğlu, "Gelecek neslin daha iyi şartlarda yaşaması için canla başla çalışıyoruz. 20 yılda ülkede çok güzel gelişmeler yaşandı" dedi. .

Seçim sürecine değinen Bakan Karaismailoğlu, şöyle devam etti: "Önemli bir sürece giriyoruz. 6-7 ay kaldı ve önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Orada çok çalışmamız gerekiyor yani bölgede kazanılan bu güven ve huzur ortamının devam ettirilmesi ve bunun ekonomik gelişmelere çok hızlı aksedilmesi için Ağrı'nın sesinin daha güçlü çıkması gerekiyor.

Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bu bölgelere çok özel önem veriyor. Ağrı'da verdiği önemi duydunuz biz de buradan güçlü bir sesle o büyük Türkiye'yi hep birlikte tesis edeceğiz." (HABER MERKEZİ)