Kamyoneti tartıştığı işçilerin üzerine sürdü: 1 ölü, 4 yaralı

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde tartıştığı tarım işçilerini silahla tehdit eden İ.K., daha sonra kamyonetini üzerlerine sürdü. 1 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale'nin Delice ilçesinde bir sürücünün kamyonetini tartıştığı tarım işçilerinin üzerine sürmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

AA'nın aktardığına göre, Evliyalı köyünde balya işinde çalışan K.D. (51) ile İ.K. arasında bir tarlada sabah tartışma çıktı.

İ.K. daha sonra başka tarlaya çalışmaya giden K.D. ile yanında bulunan Y.C.D. (21), A.A. (70), G.D. (23) ve İ.K.'yi (25) önce tabanca ile kendilerini tehdit etti, ardından kamyonetini üzerlerine sürdü. Aracın çarptığı K.D, Y.C.D, A.A, G.D. ve İ.K. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılarından A.A., Yüksek İhtisas Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan İ.K. ve Y.C.D'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma şüpheli İ.K.'yi gözaltına aldı. (HABER MERKEZİ)