Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcusu Taner Kahriman depremde hayatını kaybetti

Enkaz altında kalan Maraş İstiklalspor futbolcusu Taner Kahriman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BAL Ligi ekiplerinden Maraş İstiklalspor futbolcusu Taner Kahriman, merkez üssü Maraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kaldı. Dünden bu yana enkaz altında bulunan 25 yaşındaki futbolcunun hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

52 Orduspor FK, eski futbolcuları için baş sağlığı mesajı yayınladı. Yapılan paylaşımda, "Geçtiğimiz sezon formamızı giyen Taner Kahriman İstiklalspor tesislerinin yıkılması sonucu enkaz altında kalmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etmiştir. Futbolcumuza Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailesine ve İstiklalspor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

"Artvin Hopaspor da sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kahramanmaraş İstiklalspor’da forma giyen Taner Kahriman’ın enkaz altında kalarak vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allahtan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenlerine ve K.İstiklalspor camiasına başsağlığı dileriz" yazdı.