Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a: Sen helallik isteyeceğine istifa et

Maraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'yı ziyaret eden Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki göstererek, "Sen helallik isteyeceğine istifa et" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 Şubat'ta meydana gelen Maraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti.

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı’nın Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde kurduğu 100 çadırı ziyaret eden Kaftancıoğlu ziyareti sırasında, Erdoğan'ın Adıyaman'da yaptığı "Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava nedeniyle ilk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yaptığımızdan, yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" sözlerini de değerlendirdi.

Kaftancıoğlıu Erdoğan'ın sözlerine karşılık şunları söyledi:

‘’Bu yaraların kesin tedavisi, bu hastalığın tedavisi merkezi organizasyon ve güçlü bir siyasi irade. Ülkeyi yönettiğini zanneden Adıyaman’da 'Birkaç gün Adıyaman’a gelemedik, helallik istiyoruz' diyor. Sen helallik isteyeceğine istifa et. Bu işler yapılmayacak işler değil sen yeter ki vatandaşı öncele.’’ (HABER MERKEZİ)