Kadınları kandıran 'aşk dolandırıcısı' tutuklandı

Dört kadını kandırarak 300 bin sterlin dolandıran Cieran McNamara, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'de kendisini 'başarılı bir iş insanı' olarak tanıtarak kadınları 300 bin sterlin dolandıran Cieran McNamara, tutuklandı. Dört zengin kadını kandırarak 'sevgi dolu bir ilişki içinde olduklarına inandırdığı' belirtilen McNamara, sahte beyanla dolandırıcılık suçunu kabul etti. 37 yaşındaki adam, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cheshire Polis Teşkilatı'ndan Victoria Hazlewood, "McNamara, bir seri dolandırıcı ve onun gerçeklik ile fantezi arasındaki farkı anlayamadığına gerçekten inanıyorum" dedi.

Hazlewood, "Kurbanlarını ülke çapında mülkleri olan bir milyoner olduğuna inandırdı, ancak gerçekte işsizdi ve bir bavulla yaşıyordu" sözleriyle devam etti. 

Polis, McNamara'n 'kadınlara hediyeler yağdırdığını, hafta sonları kaçamaklar yaptığını ve onları pahalı yemeklere götürdüğünü' söyledi. Polise göre McNamara, dolandırdığı paraları yaşam tarzını finanse etmek için kullandı.

McNamara tarafından kiralanan bir depoya yapılan baskında, 1900 sterlinlik bir mont, 400 sterlinlik bir eşarp da dahil olmak üzere yaklaşık 19 bin 500 sterlin (yaklaşık 754 bin TL) değerinde ürün de ortaya çıkarıldı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)