Kadına şiddet uygularken müdahale eden kişiyi vurdu: 1 ölü

Esenyurt'ta sokakta bir kadına şiddet uygulayan Vahit Y., kendisini engellemeye çalışanlara silahla ateş açtı. Özer Ç. hayatını kaybetti, kendi silahıyla vurulan Vahit Y. yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında bir kadına şiddet uygulayan Vahit Y., olaya müdahale eden mahalleliye silahla saldırdı.

DHA'nın aktardığına göre olay, akşam saatlerinde Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Vahit Y., bir kadınla sokakta bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Daha sonra kadına şiddet uygulayan Vahit Y.'yi gören Özer Ç. ise olaya müdahale etti. 

Özer Ç.'nin şiddete engel olmasına tepki gösteren Vahit Y. evine giderek silahla geri döndü ve Özer Ç.'ye ateş etti. Bu sırada kurşunlardan kurtulmaya çalışan Özer Ç., Vahit Y.'nin elindeki silahı almaya çalıştı ancak silah peş peşe ateş aldı. Sokaktaki diğer kişiler de Vahit Y. üzerine atlayarak silahı aldı. Olay sırasında Özer Ç. ve Vahit Y. yaralandı. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kendi silahı ile vurulan Vahit Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Özer Ç., hastanede hayatını kaybetti. 

Öte yandan Vahit Y.'nin sokakta silahla ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. (HABER MERKEZİ)