Tehdit mesajları atan erkek, tutuklandı ve hastaneye sevk edildi

Bodrum'da bir kadına 1.5 yıldır tehdit mesajları atan N.Ş., tutuklandı. Zanlı, tutarsız davranışlar sergilediği gerekçesiyle ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderildi. N.Ş. hastanede gözlem altında tutulacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir kadına sosyal medyadan tehdit ve taciz mesajları gönderdiği için gözaltına alınan N.Ş.'nin tutuklanmasına karar verildi. N.Ş., akıl sağlığı tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Bodrum'da, bir kadını sosyal medya hesaplarına gönderdiği mesajlarla tehdit ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan N.Ş.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheli, tutarsız davranışları gerekçesiyle akıl sağlığı tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturmayla ilgili yazılı açıklama yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, N.Ş.'nin hastanede gözlem altında tutulacağını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"N.Ş'nin paylaşımları, ifadesinde tutarsız davranış sergilemesi ve Bodrum Devlet Hastanesinden alınan gözlem altına alınmasının uygun olacağına dair rapora istinaden şüphelinin Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gözlem altına alınması talep edilmiş ve sulh ceza hakimliğince gözlem altına alınmasına karar verilmiştir. Soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımızca gereken önem ve hassasiyetle devam etmektedir." (MUĞLA/AA)

Taciz şüphelisine sosyal medya desteğiyle gözaltıTaciz şüphelisine sosyal medya desteğiyle gözaltı

Etiketler bodrum Manisa muğla