Ebru Polat'tan Hadise'ye destek: Yanındayız

Hadise, "Edebi kıyafetle ölçene cahil denir"dedi. Polat, sanatçıya destek mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Ebru Polat, konserlerinde giydiği kıyafetlerinden dolayı bir kesim tarafından linç edilen Hadise'ye, mayolu bir pozunu paylaşarak destek oldu.

Yılbaşı sahnesinde mayo elbise tercih eden Hadise, bu seçiminin ardından bir kesim tarafından Instagram'da linç edildi. Sanatçıya bir takipçisi 'edepsizsin' yorumu yaptı. Kıyafetlerini 'edepsiz' bulan takipçisine Hadise, Mevlana'nın sözleri ile cevap verdi ve "Edepsizlik sizin kafanızda. Edebi kıyafetle ölçene cahil denir" dedi. Ebru Polat da Hadise'ye destek mesajı paylaştı. Polat, "#Hadise yanındayız... Herkes baksın kendi işine... Milletten sana ne.. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene.. En iyisi mi hadi biz denize.... Al sana mis gibi şarkı sözü de çıktı" dedi.

HADİSE'NİN KLİBİ DE SANSÜRLENMİŞTİ 

Hadise, Sıfır Tolerans adlı şarkısının klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçmişti. Ses getiren klibi yayınlayan kanallara RTÜK tarafından reklam gelirlerinin yüzde 2’si kadar ceza kesilmişti ve bu sansür girişimi tepkiyle karşılanmıştı. Yasaklı klip, 100 milyon izlenmeyi geçerek gündem olmuştu. (HABER MERKEZİ)