Kadın yolcuya cinsel saldırı girişiminde bulunan minibüs şoförü gözaltına alındı

Sakarya'da yolcu minibüsü şoförünün cinsel saldırı girişiminden kurtulan kadın polise haber verdi. Yakalanan minibüs şoförü, gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi Merve K.'ye gece evine gitmek için bindiği minibüste sürücü Serdar Serkan Y. cinsel saldırı girişiminde bulundu. Serdar Serkan Y.'nin darp ettiği Merve K., arbede sırasında kaçıp, şikayetçi oldu. Şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, İstanbul Üniversitesi'nde eğitim gören Merve K., Sakarya'da bulunan ailesini ziyarete geldi. Genç kadın bindiği minibüste bir süre sonra tek kaldı. Sürücü Serdar Serkan Y., aracı durdurup kapıları kapattıktan sonra Merve K.'ye cinsel saldırıya kalkıştı.

Saldırgana direnen Merve K. darp edildi. Arbede sırasında kaçan Merve K. ailesine olayı anlattı. Polis, şikayet üzerine sürücü Serdar Serkan Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Serdar Serkan Y., saklandığı Orta Garajlar mevkinde yakalandı.

CİNSEL İSTİSMARIN DA ARASINDA OLDUĞU 30 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Gözaltına alınan Serdar Serkan Y.'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin 6 gün önce cezaevinden çıkıp, minibüste şoför olarak çalışmaya başladığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)