Kadın kuaförüne silahlı saldırı

İstanbul'da bir kadın kuaförüne içeride müşteriler varken 5 el ateş edildi. Saldırgan kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Eyüp'te bir kadın kuaförü silahlı saldırının hedefi oldu. Yüzü maskeli, kapüşonlu bir kişi, içeride çalışanlar ve müşteriler varken kuaföre 5 el ateş edip kaçtı. Şans eseri kurşunlar kimseye isabet etmedi.

Kuaför sahibi Rabia Ece kimseyle bir husumetinin bulunmadığını belirterek, "Ben on senedir kadın kuaförüyüm. Doğup büyümüş olduğum mahalledeyim. Yalnız başına yaşayan, hayat mücadelesi veren bir kadınım. Ekmek teknem dün kurşunlandı. Şu an ne dükkanı toparlayacak halim var maddi olarak ne de kaybettiğim itibarımı toparlayacak halim var. Müşterilerimin geri gelmesi mümkün değil. Çok üzgünüm. Hiç kimsenin can güvenliği olmadığını gördük. Şaşırdık. 5 el ateş edildi. Ben kendimi müşterilerime siper ettim. Hiç kimsenin kılına zarar gelmesini istemedim" dedi.

NEDEN HEDEF ALINDI?

Ece, saldırıya ilişkin şunları söyledi: "Polislerin üzerine durmuş olduğu konu, 'müşterilerden birinin belalısı olabilir' dediler. Burada 15 kadının hayatı söz konusuydu. Bunu yapanların bir an önce ortaya çıkmasını istiyorum. Bir an önce gerekirse kadın kollarından da destek bekliyorum. En azından manevi olarak destek bekliyorum. Bu şartlarda ayakta durabilmem, bu mahallede çok zor. Kadına yönelik şiddet bitmiyor bitmeyecek. Bir an önce, canımızdan olmadan bunu yapan kişinin bulunmasını istiyoruz." (İSTANBUL-DHA)

Etiketler kadın kuaför silah