Jungle Cruise 2 geliyor

"Jungle Cruise" filminin devamı için hazırlıklara başlandı. Devam filminin başrollerinde ilk filmde olduğu gibi Dwayne Johnson ve Emily Blunt yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz Temmuz ayında vizyona giren "Jungle Cruise" filminin yapımcısı Hiram Garcia, devam filmi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. İlk filmi yöneten Jaume Collet-Serra'nın yeniden yönetmen koltuğuna oturacağını belirten Garcia ayrıca, Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın da devam filminde yer alacaklarını söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Collider'a konuşan Garcia, "Jungle Cruise 2" için senaryonun altyapısı oluşturulduğunu belirterek, "Devam hikâyesi için ne istediğimize dair bir fikrimiz var ve bunu ilerletme sürecindeyiz" ifadelerini kullandı. 

Tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikâyesini anlatan "Jungle Cruise" filmi, dünya çapında 221 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Başrollerinde Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın yer aldığı film, 2004 yılında ortaya atılan bir projenin nihayet tamamlanmasıyla ortaya çıktı. 

Devam filminin konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor.