Jorge Jesus’tan Mesut Özil açıklaması: Aynen devam edeceğim

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus kendini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Jesus , Mesut Özil'le ilgili kulübün aldığı kararın arkasında olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler Portekizli teknik direktör için imza töreni düzenledi. Basın toplantısında çeşitli sorular üzerine futbolcularla ilgili de yorum yapan Portekizli teknik direktör, Mesut Özil'e 'yeşil ışık' yakmadı.

Jesus'un o açıklamaları:

"Futbolda sistem önemli ama başka önemli şeyler de var. Oyuncular da çok önemli. Elinizdeki oyuncular için en ideal sistemi belirlemelisiniz. Genellikle 4-4-2 oynadım ama maça ve rakibe göre sisteminizi değiştirebilirsiniz.

Kim Min-Jae çok iyi, Avrupa'da her takım isteyebilir. Arda Güler çok yetenekli, gelişecek. Takımımıza yardım edeceğinden hiç şüphem yok."

MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Futbolda geçmişte başardıklarınız çok önemlidir. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil, gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim" ( HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Jesus Mesut Özil