Johnny Depp'in Karayip Korsanları’na geri döneceği iddia edildi: 300 milyon dolarlık anlaşma

Johnny Depp'in Karayip Korsanları’na Kaptan Jack Sparrow rolüyle geri dönebileceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Johnny Depp'in "Karayip Korsanları" serisine geri dönebileceği iddia edildi. Aktarılan bilgilere göre, Disney, oyuncunun yeniden Kaptan Jack Sparrow rolüne bürünmesi için 301 milyon dolar gibi bir fiyatı gözden çıkardı.

Kayıp Rıhtım'ın New York Post'tan aktardığı habere göre, Disney’e yakın bir kaynak, Avustralyalı yayın kuruluşu Poptopic’e verdiği söyleşide, Johnny Depp’in, Karayip Korsanları serisine geri dönmesi için Disney'in 300 milyon dolardan fazla para ödediğini belirtti. Kaynağın iddialarına göre, anlaşmanın çoktan gerçekleştiği ve Johnny Depp’in Jack Sparrow olarak geri döneceği belirtildi. 

DISNEY, DEPP'LE İLİŞKİLERİNİ DÜZELTMEK İSTİYOR

Poptopic’e konuşan kaynak ayrıca, Disney’in Johnny Depp ile ilişkilerini düzeltmekle oldukça ilgilendiğini söyledi. Kaynak, Disney'in Amber Heard’a karşı açılan karalama davasından önce Depp'e ulaştıklarını ve başka bir Karayip Korsanları filmi için geri dönmek isteyip istemediğini sorduklarını iddia etti.

Kaynak son olarak, "Size söyleyebileceğim şey, stüdyonun Jack Sparrow hakkındaki yeni film için şimdiden bir taslak hazırladığı, bu yüzden Johnny’nin onları affedeceği ve ikonik karakteriyle geri döneceği konusunda çok umutlular" ifadelerini kullandı. 

DÖNÜŞ ANLAŞMASININ 301 MİLYON DOLAR OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

301 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilen geri dönüş anlaşmasının, Depp’in Karayip Korsanları 6’da Jack Sparrow rolünü üstlenmesini ve karakterin ilk film öncesindeki yaşamını konu alan bir Disney+ dizisinde yer almasını içeriyor.

NE OLMUŞTU?

2018 yılında Amber Heard’ün Washington Post’ta kaleme aldığı bir yazı ile Johnny Depp’e karşı başlatılan karalama kampanyası, oyuncunun dahil olduğu birçok yapımdan kovulmasına neden oldu. Ancak yakın zamanda Depp'in Heard’e karşı açtığı karalama davasını kazanmasının ardından Depp, yeniden “aranan oyuncular” arasına döndü.

59 yaşındaki oyuncu, serinin şimdiye kadar vizyona giren tüm filmlerinde yer aldı. Ancak Depp, kısa süre önce sonuçlanan karalama davası sırasında role bir daha dönmeyeceğini belirtti. Birçok izleyici de oyuncunun Karayip Korsanları serisine dönmesi için imza kampanyası başlattı.