James Cameron'a teklif gitti: Titan denizaltısı dizi oluyor

Titanik'in enkazına dalış yaparken kaybolan Titan denizaltısının dizi projesine dönüşeceği öne sürüldü. Proje için "Titanik" filminin yönetmeni James Cameron düşünülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Titanik gemisinin enkazına dalış yapan 5 kişi, OceanGate isimli şirkete ait Titan denizaltısının patlaması sonucu hayatını kaybetti. Denizaltıda yaşananların dizi projesine dönüşeceği öne sürüldü. 

DailyMail’in aktardığı habere göre, "Titanik"in yönetmeni James Cameron’a Titan faciasının dizisini çekmesi için teklif götürüldü.The Sun’a konuşan bir kaynak, "Titan felaketi şimdiden dünyanın en büyük yayıncılarından biri için büyük bir dizi projesi olarak görülüyor ve ilk tercihleri James Cameron" dedi.

"Oppenheimer" ile izleyiciyle buluşmaya hazılanan Matt Damon ve "The Big Sick’" yıldızı Kumail Nanjiani, dizide oynaması düşünülen isimler arasında yer alıyor. 

JAMES CAMERON: OCEANGATE UYARILMIŞTI

Titanik enkazına 33 kez dalış yapan yönetmen James Cameron, iletişimin kopması ve denizaltının nerede olduğunun tespit edilememesinin ardından "katastrofik" bir hadisenin yaşandığını anladığını söylemişti. "Denizaltının okyanusun en dibinde oluğunu biliyordum. Denizaltını daha sonra tam dediğim yerde buldular" diyen Cameron, 1912 yılında batan Titanik ile Titan denizaltının kaybolması arasındaki benzerliğin "korkunç bir ironi" olduğunu ifade etmişti. 

"Şimdi yine benzer bir kaza yaşandı. OceanGate uyarılmıştı" diyen Cameron, daha önce şirkete mektup yazdığını ve "Felakete sürükleniyorsunuz" dediğini paylaştı.