Jada Pinkett Smith'ten 'Oscar tokadı' yorumu: En büyük umudum konuşup, uzlaşmaları

Jada Pinkett Smith, Oscar ödül törenindeki tokat olayının ardından Chris Rock ve eşi Will Smith'in barışmasını umduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kızlarıyla birlikte hazırladığı ve internet üzerinden yayınladığı "Red Table Talk" adlı programda konuşan Jada Pinkett Smith, eşi Will Smith'in ve komedyen Chris Rock'ın uzlaşmasını umut ettiğini söyledi. 

Jada Pinkett Smith, "En büyük umudum, bu iki zeki yetenekli adamın iyileşme, bunu konuşma ve uzlaşma fırsatına sahip olmaları. Dünyanın bugünkü durumunda, ikisine de ihtiyacımız var ve aslında hepimizin birbirimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. O zamana kadar Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam ediyoruz, bu da yaşam denen bu şeyi birlikte keşfetmek" ifadelerini kullandı.

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat atmıştı. Tokat olayından 40 dakika sonra Richard Williams’ı canlandırdığı "King Richard" isimli filmdeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Smith ödül konuşmasında da yalnızca Akademi’den özür dilemişti. 

Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscarlara ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklandı.