Jacinda Ardern, Covid açıklamasını uyumayan kızı için erken bitirdi

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'in yeni korona virüsü önlemleri konusunda evinden yaptığı canlı yayın, üç yaşındaki kızı Neve'e 'takıldı'. Neve, uyumayınca Ardern yayını erken bitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, korona virüsü önlemleri konusunda evinden yaptığı canlı yayını, üç yaşındaki kızı Neve'in 'yoğun baskısı' sonucunda erken bitirdi. Ardern'in ülkeye canlı yayında seslendiği sırada 'yataktan kaçan' kızıyla konuştuğu görüntüler viral oldu.

Canlı yayında önce, Ardern'in kadrajda görünmeyen bir durumdan dolayı dikkatinin dağıldığı görüldü, ardından da Neve'in "Anne" diye seslenmesi duyuldu. Ardern kızına "Tatlım, senin yatakta olman lazım. Uyku zamanı. Sen yat, ben bir dakika içinde yanına geleceğim" yanıtını verdi; sonra kameraya dönüp "Herkesten özür dilerim" dedi. Ardern, annesinin yanlarında olduğunu ve üç yaşındaki kızını uyutmaya yardımcı olacağını söylese de, birkaç dakika sonra Neve'in sesi yeniden duyuldu.

Yeni Zelanda Başbakanı bunun üzerine kızına "Tatlım, bu kadar uzun sürdüğü için özür dilerim" dedikten sonra canlı yayına son vermek durumunda kaldı.

Ardern 2018 yılında, Pakistan'ın eski başbakanı Benazir Butto'nun ardından görev başındayken doğum yapan ikinci başbakan olmuştu. (DIŞ HABERLER)