İzzet Çapa'dan 'Sıcak Kafa' tepkisi: Şevket Çoruh’a ayıp ettiniz...

İzzet Çapa, Netflix'in 'Sıcak Kafa'yı iptal etmesinin ardından "Sebebini tahmin etmek pek güç değil... Ve fakat bu defa hiç olmadı Netflix..." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzzet Çapa, Netflix Türkiye yapımı 'Sıcak Kafa'nın iptal edilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çapa, Şevket Çoruh’a ayıp ettiniz. Canım hikâyeyi ziyan ettiniz" dedi.

Çapa paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sebebini tahmin etmek pek güç değil... Ve fakat bu defa hiç olmadı Netflix... Azıcık suya sabuna dokunacak işlere şans tanımayacaksan... Sürekli aşk meşk bilim kurgu fantastik işler falan takılacaksan... Olmadı... Şevket Çoruh’a ayıp ettiniz... Canım hikayeyi ziyan ettiniz... Farkındayız... Biliniz..."

Netflix Türkiye yapımı 'Sıcak Kafa', iletişim yoluyla zihinden zihne iletişim yoluyla bulaşan bir delilik salgınını konu ediyordu. Dizinin kadrosunda Osman Sonat, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Haluk Bilginer, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri gibi birçok isim yer alıyordu.

Dizide Anton' karakterini canlandıran oyuncu Şevket Çoruh, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla dizinin iptal edildiğini duyurdu. Çoruh paylaşımında, “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)