İzmir'in bağımsız sanatçılarından depremzedeler için dayanışma konseri

İzmir'deki bağımsız sanatçılar, depremzedelere destek olmak için dayanışma konseri düzenleyecek. Konserlerden elde edilen tüm gelirler deprem bölgelerine gönderilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Maraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından, bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlenen etkinlikler sürüyor.

İzmir'de yaşayan bağımsız sanatçılar, deprem bölgelerinde yaşayan insanlarla dayanışmak için 4 Mart Cumartesi ve 5 Mart Pazar günleri bir araya gelecek. 

İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek dayanışma etkinliği 18.00-23.00 saatleri arasında yapılacak. Etkinlikte toplanan gelirin tamamı depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere gönüllü koordinasyon merkezlerine yönlendirilecek. Etkinlikte ayrıca, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere boya kalemi, çocuk kitabı ve oyuncak da toplanacak.

4 Mart Cumartesi günü yapılacak etkinlikler kapsamında, Halil Keleş, Aşıklar Atölyesi, Agora Minör, Patika Rebetiko & Antonia Persidou ile Ozan Özdemir, Kemal Çağrı ile Ozan Can Çiçek, Demircan Demir ve Bizon Murat sahne alacak.

5 Mart Pazar günü ise Baran Sokak, Umut Özensoy, Yankı Tan ile Paydaş Mehmed, Ezgi Tekin, The Family, Başıbozuk ve Praksis dinleyicilerle buluşacak.

Etkinliğin biletleri Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin gişesinden veya şu adres üzerinden temin edilebiliyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)