İzmir'de sel: 2 kişi vefat etti

Karşıyaka'da yağışın ardından deniz taştı. Menderes'te sel sularına kapılan 2 kişi kayboldu. Kayıpların arandığı bölgede iki erkek cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de etkili olan kuvvetli yağışın ardından Karşıyaka ilçesinde deniz taştı. Menderes ilçesinde ise dereden geçmeye çalışan hafif ticari aracın sel sularına kapılması sonucu araçtaki 5 kişiden ikisi kayboldu. Aramalar sonucu bölgede iki erkek cesedi bulundu.

İzmir'de 4 gündür aralıklarla devam eden yağış bu gece etkisini artırdı. Karşıyaka ilçesine bağlı Mavişehir Mahallesi'nde deniz taştı. Sahil bandındaki evlerin bahçeleri, otoparkları suyla doldu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri gece saatlerinde siren sesi çalarak kentte yaşayanları oluşabilecek zararın önüne geçmek için uyarmaya çalıştı.

Menderes'te ise Dereköy Mahallesi ile Görece Mahallesi arasındaki Çakallar Mevkisi'ndeki dereden geçmeye çalışan bir hafif ticari araç, yağmur nedeniyle debisi yükselen derenin sularına kapıldı. Aracın sürüklenmeye başlamasıyla birlikte araçtaki 5 kişiden 3'ü kurtulmayı başarırken, Mehmet Aslan ile Soner Uyar sel sularında kayboldu.

Araç olay yerinden yaklaşık 800 metre uzaklıkta bulundu. Sabah saatlerinde iki erkek cesedine ulaşıldı. (AA)

 

 

Etiketler izmir yağış