İzmir'de erkek şiddeti: Polis memuru, öğretim görevlisi kadını katletti

İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. eski partneri Elvin Özütaştan'ı katletti. Zanlı polis, evinde yaşamına son verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir’in Konak ilçesinde öğretim görevlisi olan Elvin Özütaştan, polis memuru erkek A.E.Ö tarafından silahla vurularak öldürüldü, erkek arkadaşı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın aktardığına göre, olay, saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Polis memuru, beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi.

Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Özütaştan, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Eski milli yüzücü olduğu belirtilen Fehmi Berberoğlu’nun sağlık durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Polis ekipleri, şüpheli A.E.Ö’nün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ekipler yaptıkları çalışmada, A.E.Ö’nün Güzelbahçe'deki evinde intihar ettiğini belirledi.

Öte yandan, Özütaştan'ın cenazesinin yarın Dikili ilçesi Merkez Camisi'nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)