İzmir'de boşanma aşamasında olduğu kadını katleden faile ağırlaştırılmış müebbet istemi

Cansu Aydoğdu'yu kesici aletle katleden ve kayınvalidesini yaralayan Metin Aydoğdu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Konak ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Cansu Aydoğdu'yu kesici aletle öldüren, kayınvalidesi Nedime Geyik'i de ağır yaralayan tutuklu sanık Metin Aydoğdu hakkında iddianame hazırlandı.

DHA'nın haberine göre fail için 'eşi kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüİzmirs' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianamede çiftin evliliklerinde birçok kez tartışma yaşadıklarının altı çizilirken, Cansu Aydoğdu'nun olaydan bir ay önce çocuğu D.A. ile birlikte annesinin evine gittiği belirtildi. 

Ayrıca olayda ağır yaralanan Naime Geyik'in verdiği ifadede failin, "İkinizi de öldüreceğim" dediği yer aldı. Toplanan deliller ve alınan ifadeleri ışığında savcı, Metin Aydoğdu'nun 'eşi kasten öldürme' ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 15 yıla kadar hapis cezası istedi. (HABER MERKEZİ)