İYİ Partili Uzun: İmamoğlu'nu dinlemeye gelenlere saldırdılar

İYİ Partili Bilal Uzun, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Sarıyer'deki konuşmasının ardından mitinge katılanlara saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Ayazağa Mahallesi'nde miting düzenledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Bilal Uzun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından mitinge katılanların saldırıya uğradığını belirtti ve görüntüleri paylaştı.

"Ayazağa’daki saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum" diyen Uzun, "Ekrem İmamoğlu’nun konuşması sonrası onu dinlemeye gelenlere şehir magandaları(?) tarafından saldırı oldu. Saldıranlar yine olağan şüpheliler. Bizzat tanıdığım bir kadın arkadaşımızın saçına yapışıp 'terörist, o…pu' diye bağıran bu insanlar eşkiyadır. Bu cesareti aldıkları, onları bu saldırıya teşvik eden kişilere sesleniyorum; hepiniz yargılanacaksınız. Korkaklar" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)