İYİ Partili Usta: 2023 hedefleri çöp oldu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Meclis’te yaşanan kavgaya dair konuştu, "Seçimi kaybedecekler. Başarısızlar. Bu başarısızlığın getirdiği bir hırçınlık maalesef ülkeye de zarar veriyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün, Genel Kurul salonunda uğradığı yumruklu saldırıya değinen Usta, AK Parti'den konuyla ilgili bir özür gelmediği için bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti Grubu'nun söz aldığı sırada Genel Kurul salonunu terk ettiklerini hatırlattı, "Her konuda çıkıp beyanat veren Meclis Başkanı, bir milletvekili ölümden dönüyor ama böyle bir olaydan sonra çıkıp bir kelime konuşmuyor. Meclis Başkanı'nın tarafsızlığını yitirdiğini net şekilde görmek mümkün. Bu seçimi kaybedecekler. Başarısızlar. Bu başarısızlığın getirdiği bir hırçınlık maalesef ülkeye de zarar veriyor" dedi.

‘2023 HEDEFLERİ ÇÖP OLDU’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da yaptığı konuşma sırasında 2023 hedeflerine değindiğini belirten Usta, "Türkiye 2023 hedeflerini yakalıyormuşçasına bir imada bulunuyor. Biz bugüne kadar '2023 hedeflerinin neresindesiniz?' diye sorduk. 2023 hedeflerinin çöp olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Artık '2023 hedefleri ne oldu?' diye sormuyoruz, hedeflerin koyulduğu 2011'e göre Türkiye nerede? Türkiye bugün 2011 yılına göre bile çok ciddi bir şekilde geriye gitmiştir" ifadelerini kullandı. (DUVAR)