İYİ Parti'de 'ittifak' krizi sürüyor: Bir grup partili, İbrahim Özkan'ı yayına çıkaran kanalı protesto etti

Bir grup İYİ Partili, CHP ile iş birliği tartışması sonrası partiden istifa eden İbrahim Özkan'ı yayına çıkaran TV100'ün önünde toplandı. İYİ Parti İl Başkanı Coşkun grubun dağılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti'de, CHP ile iş birliğini savunduğu için Akşener'in talebiyle İBB Grup Başkanvekilliğinden istifa edip tekrar seçilen, sonra partiden ayrılmak zorunda kalan İbrahim Özkan'a ilişkin tartışma devam ediyor. 

Karşılıklı açıklamaların ardından Özkan bu akşam İYİ Parti'de yaşananları ve istifa sürecini anlatmak için TV100 yayınına katıldı.

Program sürerken bir grup İYİ Partili tv100 binası önünde toplanıp, "Teşkilat burada , satılmışlar nerede" sloganları attı. 

HACIR: KAPIDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Programın sunucusu Gürkan Hacır "İbrahim Bey'i protesto etmek için bazı partililerin dışarıda olduğu ve protesto ettiği bilgisi bize geldi. Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne başvuruda bulunduk. Asayiş ekipleri kanalımızın önünde gerekli tedbirleri aldılar. İstanbul emniyeti ile ilk dakikadan itibaren irtibat halindeyiz. Kapıda güvenlik önlemleri alındı. Kalabalık dağıldı, az bir kalabalık kaldı." dedi. 

COŞKUN: DERHAL DAĞILMALARI GEREKTİĞİNİ BEYAN ETTİK

tv100 yayınına bağlanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun da olayla ilgili şunları söyledi: "Arkadaşların böyle toplandığından haberimiz oldu. Biz derhal dağılmaları gerektiğini kendilerine beyan ettik. Çünkü herkesin protesto hakkı vardır ama bunun şiddet eylemlerine dönüştürülmemesi gerektiğini ifade ettik." (HABER MERKEZİ)