İYİ Parti seçim gecesine hazır

İYİ Parti Genel Merkezi'nde seçim hazırlıkları tamamlandı. Bina önünde sonuçların izlenmesi için dev ekran kuruldu. İstanbul’da oyunu kullanan Akşener ilk sonuçları genel merkezde takip edecek.

Google Haberlere Abone ol

Ogün Akkaya

ANKARA - Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Meclis seçimlerinde milyonlarca seçmen oyunu kullandıktan sonra gözler siyasi parti genel merkezlerine çevrildi. Seçime Millet İttifakı çatısı altında kendi listesiyle giren İYİ Parti’de de hazırlıklar tamamlandı.

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ SAKİN

Çankaya'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'ne komşu olan İYİ Parti'de seçim akşamı sonuçların izlenebilmesi için genel merkez önüne ekran kuruldu. Parti üyeleri ve ziyaretçilerin bina girişine sınırlama getirilmedi.

İYİ Parti’de de CHP’de olduğu gibi basın mensuplarına akreditasyon uygulanmadı. Gazetecilerin yayın yapması için parti binası girişinde alan oluşturuldu.

Oyunu İstanbul’da kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’ya geldikten sonra genel merkezde bir açıklama yapması, daha sonra kurmaylarıyla seçim sonuçlarını burada takip etmesi bekleniyor.

Millet İttifakı liderleri hafta içinde seçim günü planlamasında ana merkezin CHP olması kararı verilmişti. Akşener’in sonuçlar açıklandıktan bir süre sonra da diğer liderlerle değerlendirmede bulunmak için CHP Genel Merkezi’ne gitmesi bekleniyor.

Bir gönüllü İYİ Parti önünde Meral Akşener’i böyle bekledi.


BABACAN VE DAVUTOĞLU SEÇİM SONUÇLARININ DURUMUNA GÖRE CHP'YE GEÇECEK

Oyunu Ankara'da Bilkent Emlak Konut Ortaokulu'nda kullanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçimi parti genel merkezinden takip ediyor. Babacan daha sonrasında seçim sonuçlarının durumuna göre saat 21.00'i gösterdiğinde CHP Genel Merkezi'ne geçecek. DEVA Partisi'nde ziyaretçiler seçim sonuçlarını partinin otoparkına kurulan led ekranlardan takip edecek.

Oyunu İstanbul Göktürk Nejat Sabuncu İlkokulu'nda kullanan Ahmet Davutoğlu henüz parti merkezine gelmedi. Davutoğlu, CHP Genel Merkezi'ne geçmeden önce partisinin genel merkezine gelecek ve seçimin son durumunu kurmaylarıyla birlikte takip edecek.