İYİ Parti ile CHP arasında 'kalbini kırarım' tartışması: Keşke...

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in "Konuşursam kalbini kırarım" çıkışına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  14-28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından eski ittifak ortakları CHP ve İYİ Parti arasındaki tartışmalar devam ediyor. 

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nın konuğu oldu.

Beker'e, "Seçimi kazansaydınız koordine bir şekilde bu ülkeyi yönetebilecek miydiniz?" diye soruldu. CHP'yi eleştiren Beker, "Ya biz daha bakanları oluşturamamışız. Biz daha atamalar yapamamışız, Allah memleketi korumuş." ifadelerini kullandı.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan CHP'li Özgür Özel, Beker'in ifadelerini eleştirdi.

'Adnan Bey'in ifadeleriyle ilgili bir şey söylersem kalbini kırarım' diyen Özel, "Bir kahvenin köşesinde askerlik arkadaşlarıyla öyle kayda alınmayan bir değerlendirme yapıyormuşçasına özensiz bir değerlendirme yaptı" ifadelerini kullandı.

Özel, "Benim anlayışımda muhalefete muhalefet etmek yok. İktidara muhalefet etmek var" şeklinde konuştu.

Özgür Özel'in İyi Partili isme yönelik ifadelerinin ardından gözler bir kez daha Adnan Beker'e çevrildi.

Beker, TV 100'den Kübra Par'a yaptığı açıklamada Özel'in açıklamalarına cevap verdi.

"Özgür Özel konuşursa kalbimi kırarmış, bu söylediklerinden dolayı benim kalbim kırılmaz." diyen Beker, "Bana 'Kahve konuşması' demiş, keşke o kahvelere gitselermiş, gördüklerimi görürlerdi" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)


 

 

Etiketler İYİ Parti CHP