İtalyan 'Yüzüklerin Efendisi' hayranları, Yüzük Kardeşliği yolculuğunu tekrarladı

İtalya'da 9 Yüzüklerin Efendisi hayranı "Yüzük Kardeşliği" kurarak, ülkeyi yürüyerek gezdi. Grubun yolculuğu "Güç Yüzüğü"nün Vezüv Yanardağı'na atılmasıyla sona erdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'da 9 "Yüzüklerin Efendisi" hayranı, "Yüzük Kardeşliği" kurdu. "Güç Yüzüğü"nün bir kopyasını yok etmek için Vezüv Yanardağı'na yola çıkan grubun yolculuğu, yüzüğün Vezüv Yanardağı'na atılmasıyla sona erdi. 

9 kişiden oluşan grup, "Güç Yüzüğü"nün bir kopyasını yok etmek için 27 Ağustos'ta "Yüzüklerin Efendisi" karakterlerinin kılığına girerek Chieti, İtalya'dan ayrıldı. Kitap ve film üçlemesinin ilk bölümü olan "Yüzük Kardeşliği"ni yeniden canlandıran hayranlar, gezilerinin haberlerini Instagram hesaplarında aktif olarak paylaştı.

37 yaşındaki Nicolás Gentile tarafından yönetilen yolculukta grup, rotanın çoğunu günde 25 ila 30 kilometre yürüyerek geçti. 2 Eylül'de varış noktasına gelen grup, Nicolás Gentile'nin Samwise Gamgee karakteri olarak yaptığı konuşmasını takiben yüzüğü yanardağına attı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)