İtalya'da hastanede yangın: 3 kişi hayatını kaybetti

İtalya'nın başkenti Roma yakınlarındaki San Giovanni Evangelista Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanede bulunan dört cesetten birinin yangın öncesinde hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'nın başkenti Roma yakınlarındaki Tivoli kasabasında bir hastanede çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti. 

Reuters haber ajansının aktardığına göre, San Giovanni Evangelista Hastanesi'nde 8 Aralık Cuma gecesi yerel saatle 23.00 sıralarında çıkan yangının ardından morgda bir ceset daha bulundu. Ancak bu kişinin yangın çıkmadan önce hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

200 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ, İTFAİYE İNCELEME BAŞLATTI

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, hastanedeki yaklaşık 200 kişiyi tahliye edebilmek için döner tablalı merdivenler kullandı. Hastaneden tahliye edilen, aralarında çocukların ve hamilelerin de olduğu hastalar Roma'daki başka hastanelere sevk edildi.

İtalya basınına yansıyan bilgilere göre, hastanede ölü bulunan dört kişiden ikisi kadın, ikisi erkekti ve yaşları 76 ila 86 arasında değişiyordu. Olaya ilişkin açıklama yapan itfaiye, yangının söndürüldüğünü, yangının sebebini bulabilmek için inceleme başlatıldığını bildirdi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler İtalya hastane yangın