İstanbul'da kadın cinayeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Gaziosmanpaşa'da Tugat Turgut isimli erkek, evli olduğu Zeynep Turgut'u ve kayınvalidesi Nedime Dinçer'i katletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziosmanpaşa'da evli olduğu kadını ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polisi de yaraladıktan sonra vurularak gözaltına alındı. 

DHA'nın aktardığına göre olay, dün saat 01.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Tugay Turgut'un (31), kayınvalidesi Nedime Dinçer'i (56) vurduğu ve Zeynep Turgut'un video çekerek KADES ihbarında bulunduğu belirtildi. Tugay Turgut, ihbar etmesi üzerine Zeynep Turgut'a da ateş etti.

KADES ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Tugay Turgut'un balkondan ateş etmesi sonucunda bir polis yaralandı. Polisin, Tugay Turgut'u ikna etmeye çalıştığı, daha sonra ise özel harekat polislerinin eve operasyon düzenlediği belirtildi. Operasyonda, Tugay Turgut vuruldu.

Eve giren ekipler Nedime Dinçer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Zeynep Turgut, ablası Ayşe Kıyak ile eşi Umut Kıyak yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Ablasının tedavisi sürerken, Zeynep Turgut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanıp hastanede tedavisi süren polis memurunun durumunun iyi, Ayşe Kıyak'ın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi. Hastanedeki tedavisi ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tugay Turgut, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çok sayıda özel harekat polisinin sokağa geldiği, çatışma sesinin duyulmasının ardından polisin "Vuruldum" dediği anlar yer alıyor.

Komşu Elif Kahraman, "Evde çocukları vardı, 4 yaşında otizmli" diye konuştu. Tugay Turgut'un Zeynep Turgut'a daha önce de şiddet uyguladığını söyleyen Kahraman, şöyle devam etti: "Sürekli şiddet vardı, seslerini duyuyorduk. Uzaklaştırma kararı aldığını duyduk." (HABER MERKEZİ)