İsmail Saymaz: Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor

Gazeteci İsmail Saymaz, Ece Ronay’’ın kurşunlanan güzellik merkezlerinin Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik’e kadar uzandığını yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Sözcü yazarı İsmail Saymaz, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a ait Gebze ve Kadıköy’deki iki merkeze düzenlenen silahlı saldırının, kara para aklamakla suçlanan sosyal medya fenomenleri ile yeraltı dünyası arasındaki ilişkiyi en çıplak kanıtı olduğunu söyledi.

Saymaz, Ece Ronay’’ın kurşunlanan güzellik merkezlerinin Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik’e kadar uzandığını yazdı.

Saymaz'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Normalde, güzellik merkezlerini kurşunlamak “racona” terstir. Fakat Dilan ve Engin Polat’la birlikte güzellik merkezleri birden bire, olağanüstü ve şüpheli bir zenginleşmenin adresine dönüşünce mafya kapısında bitiyor.

Önce Banu Parlak’ın, sonra Dilan Polat’ın güzellik merkezleri kurşunlandı. Son bir haftada ise Ece Ronay’a ait Gebze ve Kadıköy’deki iki merkeze saldırı gerçekleştirildi.

...Saldırı sonrası, uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen Hayalet Orhan lakaplı Orhan Ünvan’ın yakını olduğu belirtilen Muhammet Aka’nın ifadesi alındı. 

Aka, Ece Ronay’ın eski eşi Bilir’i 15 yıldır tanıdığını belirtiyor. Bilir’in iki aracını kendisine sattığını kaydeden Aka, “Mehmet ve Ece Ronay boşandılar. Ece, Mehmet’in iki aracını mal kaçırma galerimde tuttuğunu söyleyerek, bana iftira atmaktadır.”

Aka, saldırıyı Ronay’ın azmettirdiğini öne sürdü.

'ECE RONAY SERDAR SERTÇELİK'LE SEVGİLİYMİŞ'

Ayhan Bora Kaplan’ın ‘sağ kolu’ olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile Ece Ronay’ın sevgili olduğunu belirten Aka, ifadesinde şu bilgileri verdi:

“Olayı Ronay’ın azmettirdiğini düşünüyorum. Ronay, sevgilisi Serdar Sertçelik’e ulaşıyor. Serdar tetikçi işlerini yapan, Yunanistan’da kaçak olarak bulunan Kaan Akkuş’a söylüyor. Kaan’ın tetikçilere kurşunlattığını düşünüyorum. Aynı şekilde iki gün önce Bilir’in Kurtköy’deki şubesini kurşunlatıp paylaşım yaptı. Ece Ronay, Mehmet’in etrafındakilere zarar verdirmek için böyle davranmaktadır.”

Sertçelik, yaklaşık iki hafta önce Ankara’da restoranda silahla yaralanmıştı. Sertçelik, yanındaki kadına yan baktıkları iddiasıyla çıkan tartışmada ayağından vurulmuştu. Sertçelik’in yanındaki kadının Ece Ronay olduğu ileri sürülüyor.  (YAZININ TAMAMI)