İsmail Kartal hızlı başladı: Geceyi Samandıra'da geçirdi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Mekke'den İstanbul'a döndü, geceyi Samandıra'daki tesislerde geçirerek çalışmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal ile 1 yıllık anlaşma imzalandı.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, Mekke'ye hac ziyaretine giden İsmail Kartal, gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Göreve gelir gelmez soluğu Samandıra'da alan Kartal, vakit kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başladı.

Ekibi ile birlikte geceyi Samandıra'da geçiren İsmail Kartal, yeni takımın oluşması için oyuncu analizleri gerçekleştirdi. Yeni teknik direktör takımın eksiklerini kısa sürede analiz edip yönetime sunacak ve transfer konusunda yönetim harekete geçecek.

Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde 2.21 puan ortalaması ile zirvede yer alan tecrübeli teknik adam, 2.16 ile Mustafa Denizli ve 2.08'le Aykut Kocaman'ı geride bıraktı. Kartal ayrıca, sarı-lacivertli ekiple şampiyonluk yaşayan yerli teknik direktörler Mustafa Denizli, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'dan (1.88) yüksek puan ortalaması ile dikkatleri çekti. (HABER MERKEZİ)