İrlanda'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restoranda yaşanan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. Yetkililer, 'çete bağlantılı' saldırı ihtimali üzerinde duruyor.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir restoranda düzenlenen silahlı saldırıda 20'li yaşlarında bir erkek hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. 24 Aralık Pazar günü yerel saatle 20.00 sıralarında Blanchardstown'daki Browne's Steakhouse isimli restoranda yaşanan saldırıda yaralanan iki erkek, James Connolly Memorial Hastanesi'ne kaldırıldı.

'ÇETE BAĞLANTILI SALDIRI' İDDİASI

BBC'nin haberine göre, hastanede tedavi altına alınan iki yaralıdan biri hayatını kaybetti. Ölen kişinin ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybedip kaybetmediği netlik kazanmadı. Olay yeri, teknik inceleme için polis kordonuna alınırken, Devlet Patoloji Ofisi'nden konuyla ilgili yardım istendi. Restoranın dışındaki yol da kapatıldı.

Olayı inceleyen detektifler, saldırıyı 'çete bağlantılı' bir silahlı saldırı olarak değerlendiriyor. Şüphelinin 'uyuşturucu ve silahla bağlantılı devam eden bir anlaşmazlık ile bağlantılı olduğu' ihtimali üzerinde duruluyor. (DIŞ HABERLER)