İrfancan Kahveci'den fotoğraf açıklaması: Kontrolüm dışında

Oyuncu Özgün Bayraktar'ın Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ile olan fotoğrafını sarı-kırmızılı emojilerle paylaşmasına gelen tepkilerin ardından İrfan Can Kahveci'den açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Özgün Bayraktar'ın Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile çekildiği fotoğrafı sarı-kırmızılı emojiler ile paylaşması sosyal medya gündem oldu.

İrfan Can Kahveci gündem olan fotoğrafla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Instagram hesabından Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam eşimle birlikte; çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı da olan Uraz Kaygılaroğlu'nun stand up gösterisine moral bulmak ve destek olmak için katıldık. Futbol da konuştuk, hayattan, ailelerimizden, çocuklarımızdan da konuştu, güldük eğlendik de. Özellikle gösteride sahne alan birisinin fotoğraf isteğinin üzerine kontrolüm dışında konulan emojilerle gündem olup üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu dönemde gülmemize tahammülü olmayanları da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi biraz olsun size anlatabilmek adına bugün açıklamalar yapacağım. Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz." (HABER MERKEZİ)