İnşaat işçisi gibi girip İBB'nin şantiyesinden beton kalıpları çaldılar 

Maltepe'de inşaat işçisi gibi giyinerek İBB'nin Meydan Projesi şantiyesine gelen 6 kişi, 8 dakika içinde yaklaşık 80 bin lira değerinde beton kalıp malzemeleri çaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bağdat Caddesi'ndeki Maltepe Meydan Projesi şantiyesine dün saat 06.30 sıralarında giren 6 şüpheli, 8 dakika içinde yaklaşık 80 bin lira değerindeki beton kalıp malzemeleri çaldı. İnşaat işçisi gibi giyindikleri dikkat çeken şüpheliler, malzemeleri elden ele taşıyarak araçlarına yükledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı

DHA'nın haberine göre, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, işçi kıyafeti giyen 3 hırsızın beton kalıp malzemelerini alarak diğer arkadaşlarına uzattığı görülüyor. Bekçiye kendilerini işçi gibi tanıtan şüphelilerin, beton kalıplarını başka bir alana götüreceklerini, şantiye şefinin de haberdar olduğunu söyledikleri öğrenildi. Hırsızların şantiye şefini uzaklaştırmak için, taşıma işinden sonra kahvaltı yapmak için börek almasını istedikleri, bunun için 50 lira verdikleri iddia edildi. (HABER MERKEZİ)