İngiltere'de FA Cup derbisi: Arsenal ile Liverpool karşılaşacak

İngiltere FA Cup 3. turunda Premier Lig devleri Arsenal ve Liverpool bu akşam karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere Premier Ligi'nin devleri Arsenal ile Liverpool bu akşam İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3. Tur maçında karşı karşıya gelecek. Emirates Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. 

Premier Lig'de üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından zirveden uzaklaşan Arsenal, derbide alacağı zaferle moral bulmak isterken Premier Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Liverpool ise yoluna FA Cup'ta devam etmek istiyor.

İngiliz futbolunun en büyük karşılaşmaları arasında gösterilen maçı kazanan ekip adını bir üst tura yazdıracak.

İKİ TAKIMDA DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Karşılaşma öncesi ev sahibi ekip Arsenal'de Justin Timber, Zinchenko, Thomas Partey ve Fabio Viera'nın sakatlıkları bulunuyor. Mohamed Elneny Afrika Uluslar Kupası, Takehiro Tomiyasu ise Asya Kupası'na gittiği için kadroda yer almayacak.

Konuk ekipte ise Szoboszlai, Robertson, Tsimikas, Matip ve Ben Doak'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak. Mohamed Salah Afrika Uluslar Kupası, Waturo Endo ise Asya Kupası'na gittiği için bu maçta oynayamayacak.

İki takım arasında bu sezon Premier Lig'in 18. haftasında Liverpool'un ev sahipliğinde oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. (SPOR SERVİSİ)