İngiltere'de 3 çocuk evde ölü bulundu: Şüpheli gözaltında

İngiltere'nin Bristol kentinde bir evde üç çocuğun ölü bulunduğu, olayla bağlantılı olarak bir kadının hastanede gözaltında olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin Bristol kentinde bir evde üç çocuğun ölü bulunması üzerine 'cinayet' şüphesiyle bir kadın gözaltına alındı. Avon ve Somerset polisinin, aldıkları bir ihbar üzerine eve gittiği ve evde bulunan çocukların ölmüş olduğunun tespit edildiği belirtildi. Gözaltına alınan 42 yaşındaki kadının hastanede polis gözetiminde olduğu açıklandı.

BBC'nin haberine göre, Bristol Emniyeti'nden Vicks Hayward-Melen, konuya ilişkin açıklamasında, "Bu, üç çocuğun üzücü bir şekilde öldüğü, inanılmaz derecede trajik ve iç acıtıcı bir durum" dedi. Yaşanan olayın 'münferit' olduğuna inandıklarını söyleyen Hayward-Melen, daha geniş anlamda topluma yönelik bir tehdit olduğunu düşünmediklerini bildirdi. 

'BU KADAR KORKUNÇ BİR OLAYIN NASIL YAŞANDIĞI SORGULANMALI'

Bu ay daha önce de polise söz konusu evle ilgili ihbar yapıldığı ifade edilirken, Avon ve Somerset Polisi'nden Mark Shelford da 'bu kadar korkunç bir olayın nasıl yaşandığı' ile ilgili soruların sorulması gerektiğini söyledi. Polisin bir kişiyi gözaltına aldığını ve olayın 'münferit' olduğuna inandığını teyit eden Shelford, "Ancak şimdilik halktan polisin soruşturmayı yürütmesine izin vermesini rica ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Briston Milletvekili Darren Jones, olaya ilişkin açıklamasında 'trajik haberler karşısında derinden üzüntü duyduğunu' belirtirken, Belediye Başkanı Marvin Rees de olayın ardından 'halka destek olmak için okullar, toplum ve polisle birlikte çalışacaklarını' söyledi. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)