İmamoğlu'ndan AK Parti görevlisine: Yahu ne kadar çok istiyorsunuz beni...

İBB Başkanı İmamoğlu'na Sancaktepe’deki gezisi sırasında AK Parti çadırındaki görevliler “Başkanım buyurun, üye yapalım sizi” dedi. İmamoğlu ise “Ne kadar çok istiyorsunuz beni” diye karşılık verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de gerçekleşen Halk Buluşması'nın ardından Sancaktepe Meydanı'da esnaf ziyareti yaptı. İmamoğlu, meydanda kurulu, seçim çalışması yapan partilerin çadırlarını da ziyaret etti. 

AK Parti’nin çadırını da ziyaret eden İmamoğlu görevlilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. Sohbet sırasında AK Partili görevliler İmamoğlu’nu partilerine üye yapma önerisinde bulunması gülüşmelere neden oldu.

ANKA'nın haberine göre İmamoğlu öneriye “Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya!” diye yanıt verip, teklifte bulunan AK Partili görevliye sarıldı. İmamoğlu “Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar bir biri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan’da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailede farklı oylar veren insanlar var. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın” dedi.

İmamoğlu ve AK Partili görevliler birbirlerine kolaylıklar diledi.

(HABER MERKEZİ)