İmamoğlu provokasyonu anlattı: Taş yağıyor polis seyrediyor

Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitingindeki taşlı saldırıya müdahale etmeyen polis yetkililerine tepki gösterdi: Maçta biri bir tane taş atsa 10 tane polis üzerine yığılır. Taş yağıyor polis seyrediyor...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzurum mitinginde provokasyonla karşı karşıya kalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşananları anlattı. 

Saldırı sonrası, yaralananlardan biriyle görüntülü görüşme yapıp "geçmiş olsun" diyen İmamoğlu, "100-200 tane provokatörün ve denetimsiz, görevini yapmayan yetkililerin suçudur" ifadelerini kullandı. 

Daha sonra görevini yapmayan polis yetkililerin tepki gösteren İmamoğlu şöyle konuştu: "Maçta biri bir tane taş atsa 10 tane polis onun üzerine yığılır. Taş yağıyor polis seyrediyor... Erzurum'da en az 6-7 defa maça gelmişim, Erzurumspor'dan futbolcu almışım, Erzurum'dan yeğenimi evlendirmişim. Trabzon şurası. Kapı komşusu. Siyasi olarak da gelmişim. Ben bu memleketin insanını bilirim. Erzurum'la ilgisi yok bu işin. Erzurum'un işi olmaz... Erzurumlu sana kızabilir, gelir yüzüne söyler. O ayrı bir şey. Ama bunu yapmaz. Bu ahlaksızlığın Erzurum'la ilgisi yok." (HABER MERKEZİ)