İlk maçında Beşiktaş'ı deviren Selçuk İnan: Bu kadarını beklemiyordum

Göreve geldikten sonra çıktığı ilk maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan: Oyuncularımızın bu kadar çabuk bize bu ilgiyi, özveriyi göstereceğini çok da beklemiyorduk.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, "Hedefimiz tabii ki ligde kalmak ve sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan İnan "Çok kritik bir zamanda geldik. Oyuncularımızın bu kadar çabuk bize bu ilgiyi, özveriyi göstereceklerini çok da beklemiyordum. İnanılmaz katıldılar ve çok motive oldular. Ama tabii daha bitmedi. Ateş hattından uzaklaşamadık. Amacımız ligde kalmak" ifadelerini kullandı. 

Selçuk İnan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise iki gün önce göreve başladıklarını hatırlatıp özetle şunları söyledi: "Hakkettiğimiz, çok istediğimiz 3 puanla biraz nefes aldık ama henüz işimiz bitmedi. İki gün önce geldik ama gerçekten takım iyi reaksiyon gösterdi, bizim için önemli bir maçtı, Beşiktaş puan olarak çok üst sıralarda değil ama en nihayetinde çok yetenekli sporcularda oluşuyor, bireysel yetenekli sporcuları var."

(SPOR SERVİSİ)