İlk defa abone kaybeden Netflix, projelerini iptal ediyor

Netflix, geliştirme aşamasında olduğu birçok projesini rafa kaldırdı. İptal edilen projeler arasında, Will Smith‘in başrolde olduğu filmin devamı olan "Bright 2" de yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde, son 10 yılda ilk kez abone kaybı yaşadığı açıklanan Netflix, geliştirme aşamasında olduğu birçok şovunu iptal etti. Bir rapora göre, Netflix’in Orijinal Animasyon için Yaratıcı Liderlik ve Geliştirme Direktörü Phil Rynda da birkaç çalışanıyla birlikte işten çıkarıldı.

Shift Delete'in aktardığına göre, platform abone kaybı yaşaması ve hisselerinin değerinin düşmesinin ardından finansal istikrarsızlıkla mücadele etmek için harekete geçti. Bu da geliştirme aşamasında olan birden fazla projenin iptal edilmesi anlamına geliyor. 

Platform, eleştirmenler tarafından beğenilen Jeff Smith‘in çizgi romanı 'Bone'un uyarlamasını iptal etti. İptal edilen projelere Roald Dahl’ın "The Twist" filminin animasyon uyarlaması ve Lauren Faust’un "Toil and Trouble" filmi de eklendi.

WILL SMITH'LI DEVAM FİLMİ İPTAL EDİLDİ 

Ayrıca, 94. Oscar Ödül Töreni'nde sahneye çıkarak sunucu Chris Rock'a tokat atmasıyla gündeme gelen Will Smith‘in başrolde olduğu filmin devamı olan "Bright 2" de iptal edildi.

 

 

Etiketler netflix will smith