İki gündür aranan genç ölü bulundu

İki gündür kayıp olarak aranan Oğuz Kaan Caner ölü bulundu. Falezlerin dibinde bulunan ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna götürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da iki gündür kayıp olarak aranan Oğuz Kaan Caner (22), cep telefon sinyalinin en son alındığı falezler civarında yapılan incelemede ölü bulundu. 

DHA'nın aktardığı habere göre, olay, sabah saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. 2 gündür Oğuz Kaan Caner'den haber alamayan ailesi, kayıp ihbarında bulundu. Polis ve AFAD ekipleri, baz istasyonundan gelen sinyal ile Konyaaltı Sahili arkasındaki ormanda aramalarda bulundu. Sabah saatlerinde de deniz polisi denizde arama yaptı. Bir sonuca ulaşılamayınca bu kez varyant bölgesindeki falezlerde polis, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından dronla inceleme yaptı. Caner'in cesedi, falezlerin dibinde bulundu. 

Yapılan incelemenin ardından sedye ve halatla yukarı çıkarılan ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna götürüldü.(HABER MERKEZİ))