İdil'de kayıp olan 2 gencin cenazesi bulundu

İdil'de 4 gündür kendilerinden haber alınamayan Ferhat Şanlı ve İdris Alptekin’in cenazesi ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Saklan Köprüsü Göleti’nde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şırnak'ın İdil ilçesinde 11 Haziran’da Cizre ilçesine alışverip yapmak için giden ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 22 yaşındaki Ferhat Şanlı ile 25 yaşındaki İdris Alptekin’in cenazesi gölette bulundu.

Mezopotamya Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Cizre'ye gitmek için motosikletiyle yola koyulan gençlerden haber alınamaması üzerine aileleri kayıp başvurusunda bulundu. 

Şanlı ve Alptekin’in cenazesi 4 gün sonra ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Saklan Köprüsü Göleti’nde bulundu. 2 kişinin cenazesi otopsi işlemleri için Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OLAY YERİNDE LASTİK İZİ GÖRÜLDÜ

Ferhat Şanlı ve İdris Alptekin’in gölette bulunan cenazeleri, morgdan alınarak İdil Şeyh Hasan Mezarlığı’nda toprağa verildi. DHA'nın haberine göre olay yerinde yapılan ilk incelemede yolda ani fren yapılmaya bağlı lastik izlerinin olduğu görüldü. Soruşturma sürdürülüyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Şırnak cizre kayıp