İddia: Kırıkkale’de bekçiler dövdükleri çocuğun kolunu kırdı

Kırıkkale’de bekçilerin 17 yaşındaki bir çocuğu döverek kolunu kırdığı ileri sürüldü. Çocuk, suç duyurusunda bulundu. Kırıkkale Valiliği olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Lise öğrencisi olan İlker Işıker annesi Bahriye Aksu Darıcı ile başından geçenleri anlattı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırıkkale’de 17 yaşındaki İlker Işıker, bekçiler tarafından darp edilerek kolunun kırıldığını ileri sürdü.

Işıker, hastaneden darp raporu aldığını ve bekçiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

DARP RAPORU ALDI

Işıker, Yenidoğan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iki arkadaşı ile birlikte gece saat 00.30 sularında Hüseyin Kahya Parkı yanındaki kaldırımda oturduğunu söyledi. Bekçilerin kendisi ve arkadaşlarını çağırdığını, bekçilerden korktuklarından kaçmaya başladıklarını, kaçarken yere düştüğünü, bekçilerin yerde yatarken kendisini darp ederek kolunu kırdığını öne sürdü. Işıker, bekçilerin jopla rastgele kendisine vurduğunu, vurmamaları için bekçilere yalvardığını hatta kendisini karakola götürmelerini dahi istediğini, bu arada olay yerine gelen diğer arkadaşının da aynı şekilde bekçiler tarafından dakikalarca dövüldüğünü vurguladı. Işıker, “Vücudumun çeşitli yerlerinden darbe aldığım için tanıdık bir taksiciyle hastaneye gitti. Burada gerekli tedavim yapılarak kolum alçıya alındı. Darp raporu aldım, Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulundum” dedi.

Kırıkkale Valiliği, Işıker’in suç duyusundan sonra olaya adı karışan gece bekçileri ile ilgili idari soruşturma başladığını duyurdu. 

Etiketler Kırıkkale bekçi