İddia: Fenerbahçe, Dilan ve Engin Polat'ın sponsorluklarını iptal etti

Fenerbahçe'nin kadın ve erkek voleybol takımlarının, gözaltındaki Polat çiftiyle sponsorluklarını sonlandırdıkları öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tüm mal varlıklarına el konulan ve gözaltına alınan Polat çiftinin sponsorluğunu iptal ettiği öne sürüldü.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ile "Tayt Arkası Sponsorluğu" olan Dilan Polat ve Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı "Forma Sponsoru" olan Engin Polat'ın Fenerbahçe ile tüm ilişkileri kesildi.

Fenerbahçe web sitesindeki sponsorluklar bölümünden çiftin isimleri kaldırıldı.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın, Sultanlar Ligi’nin beşinci haftasında Beşiktaş'ı konuk ettiği maça Dilan Polat şortlarıyla çıkmaları taraftar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Ülker Stadyumu'nda saha kenarındaki panolarda "Engin Polat"ın reklamının olması protesto edilmiş, sarı lacivertli taraftarlar sponsorlukların iptal edilmesi çağrısında bulunmuştu.

Ayrıca geçen gün Sultanlar Ligi'nde oynanan Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Ayos maçında, Fenerbahçe takımının Dilan Polat şortları ile çıkması da taraftarların tepkisine neden olmuştu. (HABER MERKEZİ)