İddia: Dilan Polat altın tozlu kahveyi içtiği gün MASAK radarına girdi

Dilan Polat'ın altın tozlu kahve içtiği gün MASAK radarına girdiği, inceleme başlatıldığını öğrenmesinin ardından "Alın teriyle çalışıyoruz, her şeyimiz şeffaf" dediği videoyu paylaştığı iddia edildi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kara para aklama ve yasadışı bahis suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat, 21 Eylül'de katıldığı bir programda altın tozlu kahve içip günde 750 bin lira harcadığı yönünde sözler söylemişti. Dilan Polat'ın bu sözlerin ardından MASAK'ın radarına girdiği iddia edildi.. Dilan Polat'ın gözyaşları içinde "Alın teriyle çalışıyoruz, her şeyimiz şeffaf" diyerek yaptığı videolu paylaşımı hakkında inceleme talimatı verildiği gün yaptığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre Dilan-Engin Polat ve beraberindeki şüphelilere yönelik hazırlanan MASAK raporuyla ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 2 ay önce ağlayarak çektiği "Bizim devletimize var ya boynumuz kıldan ince. Bizim her şeyimiz çok şeffaf. Devletini vatanını çok seven bir aileyiz" temalı videosunun, MASAK'ın rapor hazırlama talimatı verildiği gün çekildiği ortaya çıktı.

MASAK müfettişlerinin harekete geçtiği 26 Eylül günü video mesaj paylaşan Polat'ın MASAK'ın radarına ise 21 Eylül'deki altın tozlu kahve şovu ve günlük 750 bin lira harcadığını söylediği programdaki ifadeleri sonrası girdiği öğrenildi.

Dilan Polat'ın hakkında MASAK raporu hazırlanması için talimat verildiği gün sosyal medyadan paylaştıkları ise dikkat çekti.

ALTIN TOZLU KAHVE İÇMİŞTİ

21 Eylül tarihinde altın tozuna bulanmış kahveyle programa çıkan ve kıyafetine 350 bin lira ödediğini belirten Dilan Polat, "Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum" şeklinde cevap vermiş ve takındığı tavırla kamuoyunun çoğunu rahatsız etmişti. (HABER MERKEZİ)