Hüsnü Arkan, Didem Madak şiirini besteledi: Beni Anla

Hüsnü Arkan'ın 'Kanat Sesleri' albümünün dokuzuncu şarkısı 'Beni Anla' dinleyici karşısında... Şarkıda Arkan'a, Yasemin Göksu eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşinci solo albümü ‘Kanat Sesleri’nde şarkıları iki yıllık bir süreçte tek tek dinleyicilerine sunan Hüsnü Arkan, albümün dokuzuncu şarkısı ‘Beni Anla’yı yayınladı. Yasemin Göksu’nun da sesiyle eşlik ettiği şarkı, 2011’de vefat eden şair Didem Madak’ın bir şiirinden bestelendi.

‘Kanat Sesleri’ albümünde daha önce Erkan Oğur, Kardeş Türküler ve Zuhal Olcay’la düet yapan Arkan’ın yeni şarkısı 12 Kasım itibariyle tüm dijital müzik platformlarından dinlenebilir. Didem Madak’ın ‘Paragraf Başı’ şiirinden bestelenen şarkının, sanatçının eşi Tuğba Tezer Arkan tarafından hazırlanan video klibi de YouTube’da yayınlandı.

'HAYATI ANLAMAYA ÇALIŞAN BİR ŞARKI'

Hüsnü Arkan’ın, “bizi kendimizle baş başa bırakan, dünyayı, hayatı anlamaya çağıran bir şarkı” diye tanımladığı ‘Beni Anla’nın düzenlemesi ise müzisyen Gürol Ağırbaş’a ait. Sanatçının önceki albümlerinde de düzenlemeleri yer alan Ağırbaş ayrıca şarkının piyanolarını ve bas gitarlarını çaldı. Arkan’ın daha önceki albümlerinde de çalıştığı HaremS Stüdyo’da kaydedilen ‘Beni Anla’ya, Arıkan Sarıkaya, Saygın Akbudak, Altuğ Öncü gibi sanatçılar da enstrümanlarıyla katkı sundu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)